Imaginile intime care l-au dat de gol pe Vârciu. Cu cine a înlocuit-o Vârciu de Anda Călin. Despărţirea anului în showbiz

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, această hotărâre a luat prin surprindere pe toată lumea. În urmă cu o lună, la botez, totul părea a fi lapte și miere între cei doi, dar puţini îşi mai amintesc escapada lui Liviu care anunţa divorţul.

RomaniaTV.net
02 iul. 2018, 12:59

Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Anda Călin nu a durat prea mult. Cei doi și-au spus adio, la puțin timp după creștinarea micuței lor. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Liviu Vârciu a declarat că vor rămâne uniți pentru fetița lor. Pentru carismaticul prezentator TV, Anda Călin va rămâne o femeie importantă în viața lui, mai ales că i-a dăruit o fetiță.

În urmă u câteva luni, au apărut fotografii cu Liviu Vârciu, sărutând-o pe buze pe Roxana Niculae, fostă „bebeluşă” la Cronica Cârcotaşilor, acum asistentă TV.. Atât Anda Călin, iubita oficială, cât şi Liviu, au oferit o explicaţie pentru acele poze. „Nu am plecat din locuința lui Liviu, nici nu traversez o perioadă dificilă. El momentan este plecat în Belgia, voi vedea ce va fi. Nu am ce declarații să dau. Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăușă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui față de mine și la fel de sigură pe relația noastră”, a spus Anda, dar totul a început să scârţâie de atunci. 

Citeşte şi Primele imagini cu noua iubită a lui Vârciu. Ce spune artistul după ce a fost prins sărutându-se pătimaş cu „bebeluşa” Roxana 

„Eram cu mai mulţi din echipa Te Cunosc de Undeva la mine acasă. Oamenii au plecat pe rând. Normal, i-am condus pe toţi. Că aşa m-a făcut pe mine mama, politicos. Data viitoare nu mai conduc pe nimeni. Bun! Şi i-am condus pe toţi. Pe rând. Am condus-o şi pe Roxana. Cum era şi normal. Ea a plecat singură. Am condus-o doar eu. Logic, nu? Da, am pupat-o pe gură! Dar eu aşa sunt! Le mai pup şi pe gură! NU înseamnă că am nopţi nebune cu ele! Să le întrebaţi şi pe colegele celelalte cum le mai pup pe gură uneori. Prieteneşte aşa. Aţi văzut voi vreun sărut din ala lung ca-n filme? Nu! Pur şi simplu am pupat-o pe gură de la revedere. Acum pe bune. Cine nu ar pupa-o?”, a declarat atunci Liviu Vârciu. 

“Nu ştiu dacă rămân sau plec până la urmă. Trebuie să ajungă Liviu acasă ca să discutăm exact. Nu m-am gândit ce voi face. Noi momentan suntem împreună”, spunea Anda Călin.

Anda Călin, după ce Vârciu a fost fotografiat cu o altă femeie: „Nu mă deranjează acel sărut. Nu ştiu dacă rămân sau plec”

Surprinzător, chiar la botezul fiicei sale, Liviu Vârciu a vorbit despre căsătoria cu Anda Călin, iubita şi mama fetiţei sale. „Naşii nu stau, sunt nişte prieteni de-ai noştri foarte buni, ne ştim de foarte mulţi ani, şi am zis că ei vor fi naşii noştri de acum încolo câţi copii vom avea sau dacă ne vom căsători”, a spus Liviu Vârciu în urmă cu două luni.