Liviu Vârciu, cerere în direct: „Vrei să fii soţia mea?”. Vă dăm un singur indiciu: este brunetă

E poate unul dintre cei mai cunoscuți burlaci de la noi, iar simțul umorului îl face să aibă cele mai amuzante replici pe seama propriului statut.

RomaniaTV.net
11 apr. 2017, 11:33

Liviu Vârciu e foarte relaxat atunci când vorbește despre el și nu se ferește să se amuze pe seama faptului că nu are noroc în dragoste. Iar vederea oricărei domnișoare atrăgătoare îl face mereu să pară extrem de interesat: așa se face că în ediția „Zaza Sing” de miercuri, 12 aprilie, simpaticul prezentator va avea un schimb de replici haios cu una dintre concurentele emisiunii, dialog care va culmina cu o cerere în căsătorie. Când aude că frumoasa brunetă care vine în concurs a terminat două facultăți, Liviu o întreabă scurt: „Vrei să fii soția mea?”. Ce va răspunde aceasta și cum va continua dialogul dintre cei doi, telespectatorii Antena 1 vor vedea miercuri de la 20.30.

În aceeași ediție, Liviu va fi și extrem de darnic. La rubrica adresată celor din public, care trebuie să răspundă întrebărilor lui Liviu cu versul potrivit, prezentatorul „Zaza Sing” este cucerit de un tânăr din public și decide să îi dea premiul, chiar dacă acesta nu știe răspunsul corect. „Vă rog să-mi opriți din salariu”, spune Liviu, „eu îi dau banii. Ai fost prea simpatic, mi-ai făcut seara frumoasă.” Ce anume îl determină pe Liviu să facă asta și cu ce replică se lasă convins rămâne de văzut în cea de-a doua ediție „Zaza Sing”.