Liviu Vârciu i-a spus că o iubeşte pe Facebook. Fanii au dat mii de LIKE-uri: Sunteţi frumoşi foc amândoi

Liviu Varciu se comportă ca un tată exemplar cu micuţa Carmina, fiica sa din relaţia cu Amy Teiceanu. Foarte mulţi ani, Vârciu nu s-a interest de soarta fetiţei sale şi abia dacă o vizita de câteva ori pe an. De suport financiar sau moral, nici nu se punea problema. Iată, însă, că orice om se poate schimba, dacă i se oferă o a doua şansă.

23 aug. 2014, 09:23

Liviu Vârciu este topit după fiica sa Carmina. Recent, prezentatorul a postat pe pagina de Facebook o fotografie cu fata sa şi un mesaj emoţionant. „Imi este dor de tine !!! Te iubeste tati”, a scris Vârciu lângă fotografie.

Fanii i-au dat peste 6000 de LIKE-uri şi zeci de mesaje. „Foarte frumoasa,incearca sa petreci mai mult timp cu ea pt k are nevoie de asta”, „sa traiasca, sa fie sanatoasa si tot binele din lume pentru ea”, „E o scumpete de fată, așa frumoasă are tati !! Să vă trăiască scumpă și deșteaptă merită din plin”, „sa traiasca! Sunteti frumosi foc amandoi”, i-au scris prietenii lângă fotografie.

Varciu participa activ la educaţia fiicei sale, iar lunar îi plăteşte o pensie alimentară de 2.000 de lei, bani care sunt folosiţi pentru şcoală, cursuri şi meditaţii. Are mare grijă de Carmina acum. Pe lângă această pensie alimentară îi mai cumpară tot felul de chestii de care are nevoie, plus cadouri. S-a schimbat mult, parcă nu mai este acelaşi om”, a declarat cu ceva timp în urmă Amy.

Vezi şi: Liviu Vârciu a plâns de ziua lui, chiar la miezul nopţii. Vezi ce l-a emoţionat atât de tare

Vezi şi: Liviu Vârciu a devenit familist: În vacanţă, împreună cu fosta iubită şi cu fetiţa lor FOTO