Liviu Vârciu, în pat cu Andreea Mantea: „Mă bucur că este însărcinată!”

Liviu Varciu a marturisit ca a avut o relatie foarte apropiata cu Andreea Mantea. Cei doi sunt buni prieteni si au dormit impreuna in acelasi pat.

19 dec. 2014, 09:25
Liviu Vârciu, în pat cu Andreea Mantea: „Mă bucur că este însărcinată!”

Liviu Vârciu a fost invitat, joi, la emisiunea „Agentul Vip”, de la Antena Stars. Cel mai dorit burlac s-a dezbrăcat de secrete și a povestit cu ce femei celebre din showbiz-ul autohton a dormit în pat fără să se culce cu ele.

Andreea Mantea şi-a scos burtica de gravidă la plimbare FOTO

Liviu Vârciu a povestit ce fel de relație a avut cu Andreea Mantea „Am jucat cu Andreea Mantea în film. Eram îndrăgostit de ea atunci. Nu am avut nimic cu ea, nicio relație. Mă bucur că este însărcinată acum. Să fie într-un ceas bun! Luptătorul ei de MMA, adică iubitul ei, este fratele lui Sorin de la Romania. Eu am dormit cu Andreea în pat dar nu s-a întâmplat nimic”, a spus Varciu la Antena Stars.

Citeşte şi DECIZIA ŞOC a Andreei Mantea şi a lui Cristi Mitrea în privinţa copilului. Ce au făcut cei doi FOTO

Prezentatorul a fost indragostit si de Andreea Banica. „Alergam după Andreea Bănică de când eram mic. Aveam 15-16 ani, dar Lucian mi-a furat-o. Eu nu aveam nici bicicletă și el avea motocicletă. Am dormit și cu Andreea Bănică în pat fără să se întâmple nimic”, a declarat Liviu.

Citeşte şi: Cum va arăta copilul Andreei Mantea şi al lui Cristi Mitrea? FOTO