Liviu Vârciu şi-a botezat fetiţa. Primele fotografii

Liviu Vârciu şi Anda Călin şi-au botezat duminică fetiţa. Tăticul a fost extrem de mândru pentru că cea mică nu a plâns deloc, ba mai mult preotul a lăudat-o pentru că a fost singurul copil care a zâmbit în cristelniţă.

18 mart. 2018, 15:14

Fetiţa lui Liviu Vârciu a fost botezată duminică, la o biserică din Capitală, însă petrecerea de botez va avea loc în luna mai.

„Părintele a fost foarte emoționat. A spus că e singurul copil pe care l-au botezat care a zâmbit. Ne bucurăm și să fim mândri că avem un astfel de copil”, a spus Liviu Vârciu la ieșirea din biserică, potrivit cancan.

Liviu Vârciu a ținut secretă data botezului Anastasiei. Chiar în urmă cu o lună, prezentatorul TV susținea că acesta va avea loc în luna mai. „Botezul fetiţei va avea loc în luna mai. Atunci am hotărât să îl facem pentru că o să fie cald şi ne vom putea desfăşura mai bine. Localul va fi de lux, sunt aşteptaţi în jur de 200 de invitaţi”, declara Liviu Vârciu.

Fetița lui Liviu Vârciu și a Andei Călin, Anastasia Maria, s-a născut pe 26 septembrie 2017. Liviu Vârciu mai are o fată, de 14 ani, Carina. Înainte de fericitul eveniment, al nașterii fetiței lor, Liviu Vârciu a fost întrebat despre o eventuală căsătorie. El a spus că nu este momentul să fie din nou însurat.

Citeşte şi Anda Călin, după ce Vârciu a fost fotografiat cu o altă femeie: „Nu mă deranjează acel sărut. Nu ştiu dacă rămân sau plec”