Locuinţe distruse de incendiu. Zeci de oameni au fost evacuaţi

O femeie de 37 de ani din Bistriţa este în stare gravă, după ce a încercat să-şi dea foc la propria locuință. Iar la Vaslui, un apartament a ars în întregime şi zeci de oameni au fost evacuaţi.

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 06:45
Locuinţe distruse de incendiu. Zeci de oameni au fost evacuaţi

 

O familie din Vaslui a rămas pe drumuri, înainte de sărbătorilor de iarnă. Numai interventia promptă a pompierilor a făcut ca focul să nu se extindă în toată scara de bloc. Proprietara apartamentului a fost surprinsă chiar în interiorul acestuia, în momentul izbucnirii incendiului. Din fericire, ea a reuşit să se salveze în ultimul moment. Flăcările au ajuns la doi metri si era în pericol să fie incendiată ţeava de gaz care alimenta tot blocul. Poliţiştii fac cercetări pentru a afla exact cum a izbucnit incendiul.

Şi în Bistriţa a avut loc un incendiu devastator. O femeie s-a ales cu arsuri de gradul 1 şi 2 pe 60% din suprafața corpului, după ce a încercat să-și incendieze propria locuință. Hainele i-au luat foc iar aceasta a reuşit să scape în viaţă doar cu ajutorul vecinilor. La faţa locului au ajuns de urgenţă pompierii care au reuşit să stingă incendiul. Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița pentru investigații medicale suplimentare. Deocamdată nu se știe ce a determinat-o să recurgă la acest gest extrem.