Locuitorii unui sat din Rusia, terorizaţi de o creatură misterioasă şi însetată de SÂNGE: Ne este frică FOTO

O creatură misterioasă face măcel în gospodăriile locuitorilor dintr-o regiune rurală a Rusiei. Oamenii cred că este vorba de creatura mitică Chupacabra.

03 aug. 2015, 07:25

Zeci de găini satele regiunii Voronej sunt ucise în fiecare noapte de o creatură bizară, iar localnicii nu ştiu ce să mai creadă. Masacrul a început pe 23 iulie în satul Davidovka, când 95 de găini din curtea unei gospodării au fost ucise într-o singură noapte. Ulterior, creatură a atacat alte 100 de păsări, potrivit Russia Today

Citeşte şi Creatură BIZARĂ descoperită într-o PĂDURE. Au crezut că este Chupacabra, dar adevărul te va înfricoşa VIDEO

După câteva zile de linişte, pe 29 iulie atacul s-a repetat, victime cazându-i 60 de gâste şi alte câteva zeci de găini. Femeia în a cărei gospodărie a avut loc acest masacru spune că a auzit porţile hambarului izbindu-se, dar i-a fost teamă să meargă să vadă ce se întâmplă. Localnicii spun că pe cadavrele găinilor sunt urmele unor colţi uriaşi şi că la locul atacurilor nu se găseşte niciodată mult sânge, acesta fiind supt de creatură din corpurile animalelor.

Incidente similare au mai avut loc în regiunea Voronej în luna aprilie a acestui an, dar şi în vara lui 2013. Pe atunci, nimeni nu a văzut animalul. Acum, însă, mai mulţi localnici susţin că zărit „un câine cu aspect ciudat, cum nu am mai văzut niciodată”.

Citeşte şi Descoperire ÎNFIORĂTOARE făcută de nişte ciobani: Am găsit RĂMĂŞIŢELE MONSTRULUI sugător de sânge CHUPACABRA

Trăim că şi cum ar fi război, ne trezim la 6, ne culcăm după miezul nopţii„, a declarat una dintre păgubite, care a adăugat că sătenilor le este frică să scoată copiii pe afară.

Unii dintre bărbaţi stau de pază noasptea, încercând să prindă fiară. Inspectorii sanitar-veterinari cred că e vorba de un câine maidanez de mari dimensiuni, care nu lasă sânge la locul atacurilor pentru că strangulează păsările cu dintîi, în loc să le sfâşie. Cu toate acestea, localnicii nu sunt însă de acord şi cred că un câine nu ar putea face un asemenea masacru, dând vina pe o creatură necunoscută.