Locul din Tirol unde poţi schia aproape tot anul

Singura regiune de schi deschisă pe tot parcursul anului din Austria - "Ski- und Gletscherwelt Zillertal 3000" - reuneşte 5 domenii schiabile ce oferă 245 km de pârtii.

RomaniaTV.net
30 nov. 2014, 18:20
Locul din Tirol unde poţi schia aproape tot anul

Minunatele pârtii înzăpezite din Austria şi Elveția vă invită la distracţie în lumea alb-strălucitoare a schiului în orice anotimp. Matterhorn Ski Paradies, Sölden, Ghețarul Stubai şi Saas Fee sunt numai câteva din cele mai renumite regiuni de schi de gheţar.

Peisajele de o frumuseţe impresionantă, magia naturii alpine şi pârtiile impecabile, niciodată lipsite de zăpadă, vă vor încânta! A schia la 3000 m altitudine este o experienţă cu totul şi cu totul specială.

Citeşte şi: Cine nu şi-ar dori o vacanţă „Din pat, pe pârtie”?

Experimentaţi combinaţia perfectă dintre relaxare şi acţiune în regiunea Zillertal Arena. Aici vă puteţi bucura din decembrie până de Paşte de pârtii de schi în perfectă stare. O experienţă deosebită este pârtia de pe platoul Gerlosplatte (1.640 m) aflată la cea mai mare altitudine din Parcul Naţional „Hohe Tauern”.

Zona Zillertal este un paradis pentru familii, sportivi şi împătimiţi ai muntelui, atât vara, cât şi iarna. Muntele Penken este străbătut de trasee excepţionale de mountainbike. Zillertal oferă condiţii ideale pentru o vacanţă de drumeţii: fie că alegeţi o plimbare uşoară pentru a admira panorama sau o excursie pe unul din nenumăratele trasee montane, veţi fi răsplătiţi cu o vedere splendidă din vârf până în vale, pe timpul verii. 

Staţiunea se transformă de la primii fulgi de zăpadă într-un paradis de iarnă: versanţi înzăpeziţi şi pârtii perfect preparate, printre care şi provocatoarea pârtie neagră „Harakiri” îi încântă pe schiori şi snowboarderi în regiunea Zillertal.

Zillertal Arena
– are 169 km de pârtii – din care 46 km albastre şi 113 km roşii.

Zillertal Arena, ofertă specială pentru familii

Servicii incluse:

  • 7 nopţi cazare la casă de vacanţă pentru 4 persoane (2 adulţi și 2 copii),
  • 6 zile Superskipass Zillertal pentru 2 gheţari (adulți și 2 copii),
  • 1×2 ore intrare la baia termală din Valea Ziller, Fügen (zona de bazin),
  • utilizarea tuturor autobuzelor şi trenurilor din Valea Ziller.

Mai multe informaţii şi oferte de vacanţă gasiţi aici: www.visittirol.ro