Locul în care trenurile trec exact pe lângă uşa caselor

Un tren trece zilnic prin faţa locuinţelor, chiar pe lângă uşile caselor. Se întâmplă în centrul capitalei Vietnamului. Oamenii s-au obişnuit şi se baricadează în locuinţe de fiecare dată când trece trenul.

RomaniaTV.net
11 oct. 2018, 13:06
Locul în care trenurile trec exact pe lângă uşa caselor

Oamenii dintr-un cartier din Hanoi, capitala Vietnamului, s-au obişnuit deja cu trenurile care trec exact pe lângă uşa locuinţelor. Trenul trece de două ori pe zi prin inima oraşului. Pentru că localnicii ştiu deja programul, acestia se mută din drum şi chiar demontează reclamele magazinelor atunci când se apropie garnitura.

Pentru ei nu este nimic anormal şi face parte din rutina zilnică. Oamenii stau pur și simplu pe şine la povești cât este ziua de lungă, gătesc tot afară si copii se joaca pe şinele trenului, iar când acesta se apropie, se ridică, îşi mută scaunele și așteaptă ca trenul să treacă.

În anumite zone ale lumii există cartiere unde străzile sunt mici, înguste şi pline de clădiri. Nimic neobişnuit. În Vietnam însa pe astfel de străzi sunt şi lucruri mai puţin obişnuite. Cum ar fi calea ferata principală care trece exact prin cartier.