Londra: INCENDIU la METROU. Traficul feroviar din Capitala Marii Britanii a fost perturbat

Un incendiu care a izbucnit pe linia de cale ferată care face legătura între oraşele britanice Portsmouth şi Londra a cauzat perturbarea curselor feroviare, informează Portsmouth News, citată de Mediafax.

05 mai 2016, 09:49
Londra: INCENDIU la METROU. Traficul feroviar din Capitala Marii Britanii a fost perturbat

Cursele către staţia Waterloo din Londra au suferit întârzieri de până la o oră, în urma incidentului de la staţia Vauxhall, a anunţat compania feroviară britanică South West Trains (SWT).

„Cinci din cele mai importante opt linii de cale ferată care fac legătura cu staţia Vauxhall sunt închise şi un serviciu limitat va fi asigurat până când toate acestea vor fi redeschise”, a spus un purtător de cuvânt al SWT.

„Pasagerii sunt sfătuiţi să folosească rute alternative pentru a călători spre Londra”, a adăugat el, precizând că toate cursele de la şi către staţia Waterloo din Londra pot suferi întârzieri de până la 60 de minute.

Citeşte şi Incendiu într-un TREN de PERSOANE. Mai mulţi pasageri au fost evacuaţi de pompieri

Explozia a deteriorat cabluri electrice, iar alimentarea cu electricitate a acestui tronson de cale ferată a fost întreruptă.

Echipele de pompieri au fost alertate la ora locală 2.39 (4.39, ora României), iar dimineaţă încercau încă să stingă flăcările.