U CLUJ-CSU CRAIOVA 0-2. Ogăraru, KO: două meciuri, două înfrângeri

U CLUJ-CSU CRAIOVA 0-2. George Ogăraru a bifat a doua înfrângere în tot atâtea meciuri ca antrenor al lui U Cluj. "Şepcile roşii" au pierdut, acasă, 0-2 cu CSU Craiova, în ultimul meci din etapa a 8-a a Ligii I.

22 sept. 2014, 19:48
U CLUJ-CSU CRAIOVA 0-2. Ogăraru, KO: două meciuri, două înfrângeri

CSU Craiova, la a doua victorie din tot atâtea meciuri cu cuplul Sorin Cârţu – Emil Săndoi pe banca tehnică, s-a impus prin autogolul lui Nicolae Muşat (49), după ce portarul Robert Veselovsky a respins în propriul fundaş centrarea lui Nuno Rocha, şi prin Nicuşor Bancu (64), din pasa aceluiaşi Nuno Rocha. Pentru Bancu a fost primul gol marcat în Liga I.

CSU a dominat clar prima repriză, ratând ocazii uriaşe de gol pentru iordanianul Thaer Bawab (titular în premieră) şi prin brazilianul Madson. De asemenea, craiovenii au avut bare prin Nuno Rocha (25) şi prin Madson (29). Echipa din Bănie a terminat meciul în zece oameni, după ce argentinianul Pablo Brandan, căpitanul echipei, a văzut al doilea cartonaş galben pentru trageri de timp.

CSU Craiova a reuşit prima sa victorie în deplasare în acest sezon. George Ogăraru a pierdut ambele partide de la numirea sa ca antrenor al echipei Universitatea Cluj.

Înainte de meci, fostul fotbalist Mihăiţă Neşu, noul analist video al echipei ardelene, a primit o distincţie din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.