LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE

LIVE VIDEO: Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu, de la ora 18:30, în etapa a zecea (X) a Ligii I. Formaţia Universitatea Cluj joacă sâmbătă, de la ora 18.30, pe teren propriu, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a zecea (X) a Ligii I.

04 oct. 2014, 15:16
LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat o etapă pe atacantul Universitatea Cluj Justin Junior Mengolo, care a fost eliminat în derby-ul cu CFR Cluj. Raul Costin a primit în Gruia al 4-lea cartonaş galben din acest sezon şi va fi suspendat pentru meciul cu Pandurii. Închizătorul clujenilor a mai fost avertizat în partidele cu Dinamo, Concordia Chiajna şi CS Universitatea Craiova.

LIVE VIDEO: Universitatea Cluj – Pandurii Târgu Jiu, de la ora 18:30, în etapa a zecea (X) a Ligii I AICIAICI şi AICI

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Va reveni după o etapă de suspendare stoperul Ioan Neag, care nu a jucat în partida cu Oţelul Galaţi datorită cumului de cartonaşe galbene. Fundaşul dreapta Petar Jovanović mai are de stat 5 meciuri, după ce a fost suspendat 7 etape de Comisia de Disciplină a FRF, pentru cartonaşul roşu primit în partida de acasă cu CS Universitatea Craiova.

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Mijlocaşul francez Florent Sauvadet şi-a reziliat contractul cu formaţia clujeană, devenind jucător liber.

“Nu aveţi ideea cât de mult îmi doresc să câştig. Aş vrea să simt şi eu gustul victoriei aici la Cluj. Nu mi-am propus niciun număr de puncte. Îmi propun ca să iau cele trei puncte puse în joc la fiecare meci. Nu îmi fac calculul până la vară pentru că e drum lung până atunci”, a precizat antrenorul George Ogăraru.

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Antrenorul Pandurii Târgu Jiu, Petre Grigoraş are la dispoziţie tot lotul, cu excepţia fundaşului Bogdan Unguruşan, care este în perioada de recuperare după o accidentare.

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Petre Grigoraş a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FRF, cu 4 etape de suspendare şi 10.000 de lei penalitate sportivă. Tehnicianul, eliminat de pe teren de arbitrul Robert Dumitru la meciul Astra Giurgiu – Pandurii Târgu Jiu, scor 2-1, în etapa a 8-a a Ligii 1, a fost încadrat de membrii comisiei la comportament jignitor şi calomnios.

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE “Ne dorim să urcăm în clasament. Am câştigat cu Oţelul, urmează un alt meci important. Dacă vom câştiga la ‘U’ Cluj vom face un salt în clasament. Suntem convinşi că va fi un meci greu, suntem pe un drum ascendent, dar şi U Cluj este o echipă puternică cu jucători care de-a lungul timpului au avut evoluţii bune. Au antrenor tânăr, dornic de afirmare, aşa că îi va motiva”, a declarat antrenorul secund al echipei Pandurii Târgu Jiu, Marian Dinu

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Echipele probabile:

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Pandurii Târgu Jiu: Veselovsky – Ciupe, Ninu, Neag, Muşat – Bucşă, Cristocea – Boutadjine, Stojanović, Nuno Viveiros – Gravenberch

LOOK TV LIVE U CLUJ – PANDURII ONLINE Universitatea Cluj: Stanca – Pleaşcă, Elton, Erico, Momčilović – P. Anton, Nistor, Răduţ – Buleică, M. Roman, Nicoară