Veste PROASTĂ pentru microbişti de la LOOK TV şi LOOK PLUS

Reprezentanţii Look Tv şi look Plus, cele două posturi de televiziune care transmit în direct şi în exclusivitate partidele din Liga I şi Cupa Ligii, neagă orice înţelegere cu RCS-RDS, aşa cum anunţase fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

25 iul. 2014, 11:06
Veste PROASTĂ pentru microbişti de la LOOK TV şi LOOK PLUS

„Am citit în presă presupusa declarație a domnului Dragomir. Probabil este unul dintre cei foarte mulți abonaţi ai RCS-RDS și asemenea tuturor iubitorilor de fotbal s-ar bucura să poată urmări și în următorii cinci ani Liga I și Cupa Ligii, fără sa fie nevoit să-și transfere abonamentul TV la un alt distribuitor care a încheiat contract de retransmisie cu posturile LOOK TV și LOOK Plus.

Chiar dacă dorința noastră este ca toți abonatii rețelelor RCS&RDS să beneficieze în aceleași condiții, fără discriminare, ca și cei din rețelele de distribuție similare, de posturile LOOK TV şi LOOK Plus, la această oră, din păcate, nu există nicio înțelegere în acest sens. Ca atare, meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii Adeplast, împreună cu multe alte programe interesante și de divertisment ale posturilor LOOK TV și LOOK Plus, deocamdată nu vor fi disponibile în rețelele RCS&RDS”, a declarat un reprezentant al celor două posturi pentru citynews.ro.