Lora, după divorţ. „Am vrut să îmi ţin gura, dar…”

A trecut printr-un divorţ, dar a reuşit să meargă mai departe. Lora a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieţii ei, cum a reuşit să-şi revină, dar mai ales ce aşteptări are de la viitorul partener.

31 mart. 2015, 07:54
Lora, după divorţ. „Am vrut să îmi ţin gura, dar…”

„Nu o gestionez pe Lora cum a fost înainte de căsătorie, în timpul căsătoriei şi după divorţ. Nu am chestia asta… Sunt aceeaşi persoană mai înţeleaptă. E o experienţă care te zdrobeşte şi apoi te întăreşte. E foarte greu să fii cu reflectoarele pe tine când treci printr-o chestie din asta. Oamenii au impresia că au dreptul să te judece, au dreptul să ştie despre tine. A fost prima dată când am făcut tot posibilul să-mi ţin gura. Chestia asta a răbufnit”, a declarat Lora, potrivit cugetliber.ro.

Citeşte şi Lora a făcut MARELE anunţ! Află cine este NOROCOSUL

Datorită carierei, perioada critică a trecut mult mai repede decât se aştepta. „Am avut ce să fac, foarte important, am slăbit foarte mult, am avut 48 de kg la un moment dat. Sunt momente pe care aş vrea să le şterg. Încă am răni, dar se vindecă”, a completat artista.

Citeşte şi Casnica de la Masterchef ar avea o idilă cu fostul soţ al Lorei

Sătulă de toate speculaţiile, Lora preferă să păstreze misterul! „Daca eu aş avea o relaţie voi încerca să o sudez foarte bine şi să mă bucur mai mult eu de ea, decât să vorbească lumea despre ea”, a spus Lora.