Lora, surprinsă de paparazzi cu noul iubit. Cine îi spune bună dimineaţa şi noapte bună artistei FOTO

Au tot apărut zvonuri cu privire la relația lor și, de fiecare dată, au fost infirmate de cei doi protagoniști. Cu toate acestea, paparazzii au pus mâna pe dovada pe care o aștepta o țară întreagă. Mai exact, Lora a fost surprinsă, într-o dimineață, după un chef nebun, cum îl poftea în casa ei pe bărbatul pe care îl tot ascunde.

17 iun. 2015, 08:20

De fiecare dată când au fost întrebați despre natura relației lor, au zâmbit și au spus, sus și tare, că sunt doar amici, scrie spynews.ro. Cu toate acestea, paparazii i-au surprins, într-o dimineață, imediat după ce soarele a răsărit, plecând împreună de la o petrecere nebună.

Citeşte şi Lora, provocatoare şi rea în NOUL VIDEOCLIP. Ascultă piesa FLOARE LA URECHE şi vezi ce-i face Lora iubitului

Cei doi au fost conduși în oraș, până la Piața Presei Libere, de una dintre cele mai bune amice ale vedetei, Oana Craioveanu, iar apoi au sărit într-un taxi.

De acolo, până acasă la ea nu a mai fost un drum atât de lung, iar când au ajuns în fața blocului în care locuiește Lora, Ionuț Ghenu a scos banii din buzunar și l-a plătit pe taximetrist, acesta plecând de acolo.

În tot acest timp, frumoasa cântăreață, care, de frică să nu răcească, luase sacoul lui Ionuț peste rochița extrem de scurtă și de sexy pe care o avea pe ea, îi zâmbea „amicului” ei într-un fel în care o poate face doar o femeie care pare foarte fericită.

Citeşte şi Lora, provocatoare şi rea în NOUL VIDEOCLIP. Ascultă piesa FLOARE LA URECHE şi vezi ce-i face Lora iubitului

Mai mult, l-a așteptat să urce împreună scările spre pe ușa blocului. Acolo, din imaginile suprinse de paparazzii se observă, din nou, un zâmbet larg întipărit pe figura Lorei, unul extrem de asemănător cu cel pe care o femeie îndrăgostită îl aruncă jumătății sale.

Și, parcă pentru a-l convinge și mai mult de intențiile sale, i-a ținut ușa până când a intrat în bloc, iar în tot acest timp își mușca buza și îl privea în ochi pe Ionuț. Iar el, de acolo nu a mai ieșit prea curând.