Loredana Chivu a ajuns la SAPĂ de LEMN. Află ce este DISPUSĂ să FACĂ pentru a se ANGAJA din nou

Loredana Chivu nu ştie ce să mai facă pentru a-şi rezolva problema cu contractul de muncă. Mai exact, de când a fost dată afară de la emisiunea lui Dan Capatos, unde era asistentă TV, Loredana Chivu nu se poate angaja în altă parte, deoarece contractul ei de muncă este valabil până la finele anului. Pentru a rezolva situaţia, fosta "asistentă păcătoasă" vrea să apeleze la autorităţi.

RomaniaTV.net
20 mart. 2015, 12:57
Loredana Chivu a ajuns la SAPĂ de LEMN. Află ce este DISPUSĂ să FACĂ pentru a se ANGAJA din nou

De trei luni, de când a fost dată afară din trustul Intact, Loredana Chivu nu ştie ce să mai facă pentru a putea lua legătura cu mai marii trustului şi a-şi închide contractul de muncă.

Loredana Chivu ŞOCHEAZĂ din nou! Îşi va face încă o operaţie la SÂNI

Fiindcă contractul său de muncă cu trustul Intact este valabil până la sfârşitul anului, Loredana Chivu nu se poate angaja în altă parte. Cum nici nu a reuşit să remedieze situaţia într-un alt mod, fosta iubită a lui Leo de la Strehaia vrea să îşi angajeze avocaţi, pentru că nu mai suportă să ducă grija zilei de mâine.

O apropiată a Loredanei Chivu a declarat pentru WoWBiz că: „De trei luni stă pe bară, iar contractul cu Antena expiră abia pe 31 decembrie 2015. Cum e posibil să aibă contract până la finalul anului şi ea să nu primească un alt job în televiziune?! Ea nu ia acum nici un ban de la Antenă! Păi, să moară de foame? Nici nu are voie să semneze contract cu o altă televiziune sau să-şi găsească job la alt post tv.

Ea câştigă bani din alte contracte, merge la cluburi, întreţine atmosfera, face şedinţe foto pentru diferite firme de haine, saloane de înfrumuseţare. Dar nu poate pune capul pe pernă seară din cauză că ştie că nu are un venit lunar stabil. Şi-a luat avocat, s-a consultat cu el şi se va ocupa el de contractul pe care-l are cu Antena. Daca îl încalcă, e bună de plată. Are clauză câteva zeci de mii de euro. Aşa că avocatul se va ocupa şi o va sfătui ce şi cum trebuie să facă. E decisă să înceapă războiul cu Antena, asta dacă ei nu vor fi de acord să-i rezilieze contractul „.

Citeşte şi  Loredana Chivu REVINE în showbiz! Află totul despre noua sa colaborare