Loredana Chivu are un NOU IUBIT. Este fiul unui celebru INTERLOP

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă după despărţirea de Mihai Colesnicov, dar acum pare că a depăşit momentul. Mai mult, blonda are un nou iubit, la fel de celebru ca şi ea.

07 mai 2018, 05:55
Loredana Chivu are un NOU IUBIT. Este fiul unui celebru INTERLOP

Loredanei Chivu s-a cuplat cu Dany Balint, fiul lui Sile Cămătaru, scrie SpyNews. Această poveste de iubire a început după ce Mihai Colesnicov a înșelat-o pe blondă cu Bianca, tânăra care se iubea cu băiatul cunoscutului interlop. Și ca să se răzbune sau poate că nu, Loredana Chivu a intrat pe sub pielea lui Dany Balint, care ar fi cedat frumuseții răpitoare ale acesteia.

Loredana Chivu şi-a pozat fundul şi s-a făcut de râs! Ce s-a văzut în imagine a şocat pe toată lumea FOTO

În ultimele postări ale Loredanei Chivu se observă o schimbare: e mult mai fericită, mai liniștită și parcă împlinită. Ieri, ea s-a plimbat printr-un parc din București într-o ținută sexy și provocatoare.

Loredana Chivu, imagini şocante, înainte de tentativa de sinucidere. A fost bruscată, scuipată şi umilită în ultimul hal de iubit FOTO

În urmă cu câteva zile, Dany Balint a făcut publice câteva gânduri care i-au pus pe mulți pe gânduri: „Poate că nu e mereu așa cum ne-am dori să fie și lucrurile nu decurg așa cum ar trebui, dar nu te stresa, nu te obosi să încerci să schimbi ceva forțat, dacă trebuie să se întâmple ceva se întâmplă în ciudă tuturor piedicilor!”.