Loredana Chivu, de urgenţă la spital, a fost pusă pe perfuzii. Ce s-a întâmplat

Loredana Chivu a ajuns din nou pe patul de spital, în urmă cu puțin timp a arătat prietenilor virtuali că este pe perfuzii. Se pare că blonda nu are o stare foarte bună, în ultima vreme ajunge tot mai des la spital, din cauza mai multor probleme pe care le-a suferit în ultima perioadă.

RomaniaTV.net
30 mai 2018, 09:46

Loredana Chivu ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu aproape două luni, după ce a înghițit un pumn de somnifere. Blondina a fost găsită de mama ei, care a chemat imediat salvarea. S-a speculat în media că vedeta a vrut să recurgă la acest gest după despărțirea de iubitul ei, Mihai. Cu toate acestea, el susține că ea nu a vrut să se omoare, ci ar fi înghițit accidental o doză mai mare de somnifere. La rândul ei, blonda a vrut să lămurească lucrurile.

„Nu mai scormoniți tot felul de povești!”
„Am obosit să dau explicații despre viața mea personală! Pentru cei care scriu articole și pentru cei care faceți știri la tv despre mine, aveți numărul meu de telefon, unde vă stau la dispoziție cu adevărul despre cele întâmplate, nu lucruri înflorite care îmi fac doar rău! Precizez că și relația mea cu Mihai s-a terminat în termeni amiabili…Vă rog, nu mai scormoniți tot felul de povești când adevărul este doar la noi. Tot ce vreau este să treacă acest scandal și să revin la viața mea normală! Mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de susținere! Vă respectși vă iubesc! Cu Dumnezeu înainte”, a scris Loredana Chivu pe pagina ei de Facebook.