Loredana Chivu, însărcinată? Cineva ar fi auzit-o că va aduce pe lume un copil

Loredana Chivu isi doreste cu ardoare sa devina mamica, acesta fiind cel mai mare vis al ei, dupa cum a si declarat de nenumarate ori.

RomaniaTV.net
20 mai 2017, 10:33
Loredana Chivu, însărcinată? Cineva ar fi auzit-o că va aduce pe lume un copil

In showbiz circula zvonul ca Loredana ar fi insarcinata in 3-4 luni, insa nu doreste sa dezvaluie acest lucru. (Vezi AICI cum s-a fotografiat Lore acum cateva zile, la un eveniment monden) Blondina le-a spus chiar si prietenelor ca-si doreste sa ramana gravida, sa devina mama, cat mai curand posibil, asa ca o veste ca aceasta, ca ar fi insarcinata, nu le-ar mai mira pe fete.

Un cititor WOWbiz.ro a trimis cateva informatii despre Loredana Chivu. Acesta sustine ca a auzit chiar din gura blondei ca ar fi insarcinata in 3-4 luni si ca doreste sa pastreze inca secretul.

Citeşte şi Loredana Groza, decolteu obraznic la 46 de ani. Fanii au înroşit butonul de like FOTO

Contactata telefonic, Loredana ne-a spus ca daca ar fi insarcinata, ar fi cea mai fericita femeie. „Daca as fi gravida, as fi urlat de fericire, as fi spus la toata lumea. E cel mai mare vis al meu, am mai spus ca vreau sa devin mama si cu siguranta cand se va intampla asta, voi anunta. Nu stiu cine scoate vorbele astea, dar nu mi se pare corect. E un subiect sensibil si nu e de joaca. Nu sunt insarcinata. Cand voi fi, voi anunta personal. Nu vreau sa se scrie minciuni. Uitati-va la poze, la filmulete, ce postez pe conturile de socializare sa vedeti ca n-am burta. Aseara am avut un eveniment, am dansat, m-am distrat”, a declarat Loredana Chivu.

Despre Loredana Chivu s-a spus ca a mai pierdut o sarcina, cu gemeni, la inceputul anului trecut, moment peste care a trecut cu greu.