Loredana Chivu riscă trei ani de închisoare. Poliţia a prins-o noaptea…

Singura, somera si fara vreun viitor cert, Loredana Chivu a primit o noua lovitura. De aceasta data, de natura penala, fosta asistenta TV riscand trei ani de inchisoare, totul dupa ce a fost prinsa conducand in timp ce avea permisul suspendat.

20 iul. 2015, 14:23
Loredana Chivu riscă trei ani de închisoare. Poliţia a prins-o noaptea…

Fosta colega a lui Dan Capatos ar putea ingrosa randul celebritatilor din Romania cu sejur la „mititica”, blonda avand mari probleme cu legea.

Totul s-a intamplat in noaptea de joi spre vineri, in dreptul orasului Chitila. Aflata in drum spre Lunguletu natal, Loredana a fost oprita de un echipaj de politie si luata la intrebari.

IMAGINI FIERBINŢI. Loredana Chivu, în BIKINI la piscină FOTO

Rugata sa prezinte permisul de conducere, fosta asistenta TV a dat din cap. Motivul?! Nu avea asa ceva, carnetul fiindu-i suspendat in urma cu cateva saptamani.

In zadar a incercat Loredana sa isi puna calitatile de „felina” in valoare. Oamenii legii au fost de nelclintit. „S-a rugat de ei, a incercat una, a incercat alta… dar nu i-a mers. Politistii i-au facut dosar penal si se prea poate sa ajunga la inchisoare”, au declarat pentru CANCAN.RO persoane din anturajul Loredanei Chivu.

Citeşte şi Loredana Chivu s-a retras cu Leo de la Strehaia în dormitor. „Trebuie doar să îmi dai cash-ul….” FOTO