Loredana Chivu suferă la frumuseţe. Blonda şi-a operat nasul şi şi-a tunat fundul FOTO

In ciuda rugamintilor mamei sale de a nu isi mai modifica nimic la corp si la fata, Loredana Chivu a pornit dis de dimineata spre medicul Kasem unde s-a mai tunat inca o data.

24 feb. 2016, 14:49

„Nu prea am dormit, m-am trezit speriata si am visat ciudat. Am emotii, cand e vorba de fata, e complicat. Daca nu iese bine operatia, nu ai ce sa mai faci. La fund nu am emotii, nu imi pun implanturi”, a marturisit Loredana inainte de operatie, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Loredana Chivu a incendiat Facebook-ul. Imagini demne de filmele pentru adulţi

Emotionata si batuta la cap de mama ei sa renunte, Loredana Chivu a avut un mic atac de panica si a trebuit sa fie calmata de Kasem. In cateva minute, dupa ce s-a demachiat, blonda a fost desenata cu un marker special. In timp ce astepta cuminte, Lore i-a spus lui Kasem ca, daca tot e pe masa de operatii si e anesteziata, sa ii ia putin din burta.

Pe seara, Loredana Chivu a intrat in direct la TV cu noul ei nas de care e mandra. „Nu imi place sa bolesc, azi m-am ridicat si m-am plimbat. Ma deranjeaza ca nu pot sa respir pe nas si ca nu am mancat”, a spus Loredana Chivu.