Loredana Groza, CRITICATĂ DUR pentru NOUL SINGLE: „Muzică pentru retardaţi şi meduze!”

Loredana Groza a fost din totdeauna un artist care a dorit să se reinventeze şi să îşi surprindă publicul. Din păcate, odată cu lansarea noului single, "Val după val", criticii nu se mai opresc din comentarii nu tocmai pozitive.

RomaniaTV.net
03 aug. 2015, 09:36

Loredana Groza şi-a lansat recent noul videoclip al piesei, „Val după val”. De la lansare şi până în momentul de faţă, noua piesă a celebrei artiste a adunat 367,420 de mii de vizualizări. 

Cu toate că cifra vizualizărilor îi oferă Loredanei Groza o satisfacţie enormă, criticii, din păcate, nu se mai opresc din analize dure.

Printre aceştia se numără şi blogger-ul Andrei Vulpescu, care a publicat pe site-ul său un material dedicat Loredanei Groza, „Val după val – muzică pentru retardaţi şi meduze”.

„Artiştii români au luat-o razna anul ăsta! Cred că i-a tâmpit căldura grav de tot! […] Se pare că titlu de „cea mai proastă piesă a anului 2015” nu este încă jucat. De ce? Pentru că avem un new entry! Partea nasoală ştiţi care e? Că acest new entry vine de la un artist cu pretenţii – Loredana! Piesa se numeşte „Val după val” şi, după ce o asculţi, ai senzaţia că a fost facută ca imn pentru locatarii de la 8+1. […]

Okay, am înţeles că se poartă hipstereala şi vintage-ul, dar să nu le confundăm pe astea cu retardul. Bă băiete, nu ştiu ce a avut Lori în cap, însă chestia asta este horror de la cap la coadă. La ce i-o fi trebuit apariţia asta? Serios, când eşti un artist care ai scos atâtea piese puternice, cum să apari cu aşa ceva? Eu nu-mi revin…” a scris Andrei Vulpescu pe blogul său.

Citeşte şi   Imagine de senzaţie cu Loredana Groza în COSTUM de BAIE. Uite cât de bine arată artista la 45 de ani