Loredana, nevoită să anuleze un concert. „Nu pot cânta… sunt momente dificile”

Loredana Groza a decis să anuleze un concert pe care urma să îl susțină, duminică, la Orhei, în Republica Moldova. Motivul a fost acela că spectacolul urma să aibă loc la aceeaşi oră cu un miting şi risca să intre într-o controversă politică.

RomaniaTV.net
05 sept. 2015, 11:31
Loredana, nevoită să anuleze un concert. „Nu pot cânta… sunt momente dificile”

„Dragii mei moldoveni, și eu sunt moldoveanca de-a voastră, vă iubesc si vă respect. Din păcate nu pot cânta pentru voi duminica aceasta la Orhei, unde fusesem invitată la un concert în aer liber. Știu că sunt momente dificile pentru voi, însă nu îmi doresc ca muzica și spectacolul meu să devină un subiect de controversă politică. Va promit însă că o să mă întorc la voi cu multă bucurie într-o zi mai liniștită și sper să mă primiți cu aceeași caldură și dragoste cu care m-ați întâmpinat de fiecare dată. Loredana”, a scris Loredana Groza pe Facebook.

Decizia vine după ce și Ștefan Bănică a refuzat să participe la concert.

Potrivit membrilor Platformei Civice Demnitate și Adevăr, care organizează un amplu protest duminică, în Piața Marii Adunări Naționale, concertele organizate de „Shor la Orhei și Plahotniuc” la Chișinău au drept principal obiectiv diminuarea numărului de participanți la manifestația populară.