Loredana, Ştefan Bănică, B.U.G. Mafia , printre artiştii care vor urca pe scena din Piaţa Enescu de Revelion

Loredana, Ștefan Bănică și B.U.G. Mafia se numără printre artiștii care vor cânta în show-ul de Revelion ce va avea loc în Piața "George Enescu" din Capitală, informează un comunicat al Primăriei Municipiului București (PMB),

27 dec. 2016, 10:25
Loredana, Ştefan Bănică, B.U.G. Mafia , printre artiştii care vor urca pe scena din Piaţa Enescu de Revelion

„Pe 31 decembrie, Primăria Capitalei va aduce în dar un spectacol de excepție cu cei mai iubiți artiști ai momentului. Muzica, jocurile de lumini, artificiile și surprizele vor transforma noaptea dintre ani într-un eveniment pe care nu îl veți putea uita! Veniți să spunem împreună, într-un loc emblematic din Capitală: ‘La mulți ani, București! La mulți ani, România!'”, declară primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Show-ul începe la ora 17,00, iar pe scena din Piața „George Enescu” vor urca Delia, Loredana, Ștefan Bănică, Holograf, B.U.G. Mafia, Vunk, Pepe, Andreea Bălan, Corina, Proconsul, Voltaj, What’s Up, Adda, Mihail și Camioane în mulțime. Spectacolul va fi prezentat de Mihai Morar și Diana Munteanu, iar intrarea este liberă. Peste 300 de metri pătrați de ecrane led de înaltă rezoluție vor fi folosite atât pe scenă, cât și în piață, pentru a transmite imagini live din spectacol. Show-ul va fi vizibil și de pe Calea Victoriei sau din Piața Revoluției, anunță PMB.

Clădirile istorice din zonă — Biblioteca Centrală Universitară și Palatul Regal — vor face parte din scenografia show-ului, pe ele urmând să fie proiectate 400 de lumini inteligente. Momentul culminant de la miezul nopții va fi marcat de un grandios foc de artificii, pe durata a 11 minute, creat cu ajutorul a aproximativ 4 tone de materiale pirotehnice.

Bucureștenii pot face parte din spectacol, dacă participă la proiectul „Selfie de București”.

Echipele „Selfie de București”, dotate cu selfie-stick-uri și tablete, îi așteaptă pe bucureșteni prin malluri, parcuri, la Târgul de Crăciun sau în Centrul Vechi, pentru a face fotografii. Acestea vor fi încărcate pe pagina de Facebook a evenimentului — „Selfie de București | Revelion 2017”, iar de Revelion vor fi proiectate pe ecranele gigant din Piața „George Enescu”.

Citeşte şi Loredana, devastată de Crăciun. „Odihneşte-te în pace!”