Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au talent 2017. CLASAMENTUL FINALIŞTILOR

S-a decis câștigătorul Românii au talent, sezonul șapte. Marele premiu de 120.000 de euro merge în acest an la Lorelai Moșneguțu.

RomaniaTV.net
03 iun. 2017, 03:30
Lorelai Moşneguţu, câştigătoarea Românii au talent 2017. CLASAMENTUL FINALIŞTILOR

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2017. 11 concurenți au ajuns în finala show-ului Românii au talent de la Pro TV: Aeros, Beniamin Dumbrăvan, Eva Timuș, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinity. 

Câștigătorul a fost ales în urma voturilor telespectatorilor. Florin Calinescu a tinut sa sublinieze ca talentele din acest sezon au fost incredibile. Andra a adaugat chiar ca participantii din acest an au fost „protagonistii celui mai electrizant show din Romania”.

Mihaela Radulescu le-a multumit tuturor pentru sezonul epic, in timp ce Andi Moisescu a incheiat grandios: „Ma bucur ca macar o data pe an le putem oferi romanilor care se plang ca nu au cu cine sa voteze, sa o faca PENTRU. Ma bucur ca talentul ne mai aduna din cand in cand impreuna!”

Pe locul 3, publicul l-a ales pe Fang Shuan, pe locul 2 s-au clasat baietii de la OK World Wide! Cat despre cel mai talentat roman din 2017, tot publicul a ales. Dupa un numar cu adevarat special, care a ridicat sala in picioare, Lorelai Mosnegutu a plecat acasa cu 120.000 de euro si mandria de a fi cucerit o tara intreaga.

Clasamentul finaliștilor:

11. Run to Infinity
10. Aeros
9. Beniamin Dumbrăvan
8.Hera Zăuleț și Marius Moldovan
7. George Aghinea
6. Paula Rad
5. Florin Nae
4. Eva Timuș 
3. Fang Shuang
2. OK! World Wide
1. Lorelai Moșneguțu

Lorelai Moşneguţu a fost abandonată la naştere, iar la vârsta de 2 luni a fost luată în plasament, apoi adoptată de Veronica Pârvulescu, asistent maternal. A început să cânte la grădiniţă, iar la 7 ani a intrat la Şcoala Populară de Arte. Într-un an a obţinut 37 trofee şi 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci şi pentru teatru şi creaţii literare. Cursurile de orgă le-a început în urmă cu trei ani, iar la şcoală este olimpică la Biologie şi Geografie.

La cea de a patra ediţie „Românii au talent“, Lorelai Moşneguţu a cântat la orgă folosindu-şi degetele de la picioare, dar şi cu vocea, melodia ”A million stars“ a Luminiţei Anghel. Adolescenta fără mâini a cucerit juriul şi publicului din primele clipe, ea fiind aplaudată şi încurajată de la început până la final.

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile”, a declarat Mihaela Radulescu, juratul care a apăsat „golden buzz”-ul şi a trimis-o pe Lorelai direct în finală.

În finală, ea a pictat folosindu-şi degetele de la picioare în timp ce a interpretat melodia ”Rise Like a Phoenix” care i-a adus cele mai multe voturi din partea publicului.

LORELAI MOȘNEGUȚU: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Lorelai Moșneguțu a câștigat Românii au talent 2017. Chiar dacă fetița fără mâini a cântat dumnezeiește, au fost internauți care au scris pe Facebook că alți concurenți ar fi trebuit să câștige Românii au talent 2017. 

LORELAI MOȘNEGUȚU: CÎŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. O parte dintre oameni au reproșat faptul că a câștigat povestea, cazul social, mai degrabă decât talentul; la fel cum s-a întâmplat și la Eurovision 2017, cu Salvador Sobral. Și în multe alte cazuri.

LORELAI MOȘNEGUȚU: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Iulian Chifu, analist politic, a făcut un scurt comentariu după ce Lorelai Moșneguțu a câștigat marele premiu: „Pro TV cred ca-si bate joc de lume si de spectatori… Cand ai un castigator evident… e ostentativ sa procedezi astfel… Romanii au talent… Doamne! Cu tot respectul si compasiunea fata de nenorocirea fetei scoasa in prim plan…”. 

LORELAI MOȘNEGUȚU: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. Și multe astfel de comentarii au curs în spațiul virtual după anunțarea câștigătorului.

LORELAI MOȘNEGUȚU: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. „O ȚARĂ DE ASISTAȚI SOCIALI! TALENTELE N-AU VALOARE LA NOI, DOAR ASISTAȚII SOCIALI!”, „Sincer, merita locul 2 si castigatorii ar fi trebuit sa fie Ok World Wide, dar inca o data se vede ca romanii voteaza cazuri sociale la o emisune de talente… Este si normal la cati asistati sociali avem”, „Este a doua oara cand se voteaza cazul si nu talentul. Nu mi se pare normal. Poate toti concurentii aveau nevoie de bani pentru alte probleme. Cazurile sociale se voteaza separat” – au fost doar câteva din reacțiile oamenilor. Pagina de Facebook Românii au talent este plină de comentarii prin care românii își exprimă nemulțumirea.

Lorelai Mosnegutu se afla printre preferați, iar la final a reuşit să plece acasă cu marele premiu de 120.000 de euro. Copila este o tânără talentată, cu o poveste de viață impresionantă și cu un optimism ieșit din comun. Fetița a fost abandonată de către părinți și adoptată la vârstă de numai două luni de o femeie cu suflet mare care a dorit să-i ofere familia și iubirea de care are nevoie orice ființă pe lumea aceasta.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. FINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Pentru preselecții „Românii au talent„, Lorelai a ales să interpreteze piesa „A million stars” a Luminiței Anghel. Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar și vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudată și încurajată de la început până la final.

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2017. FINALĂ ROMÂNII AU TALENT 2017. Membrii juriului Romanii au talent au fost pur și simplu fermecați de modul în care Lorelai reușeste să interpreteze și au mărturisit că pentru ei a fost mult mai mult decât atât, a fost o lecție de viață incredibilă pe care nu o pot uita prea curând.

Emoția transmisă de Lorelai s-a simțit chiar și în culise, acolo unde Smiley și Pavel Bartos l-au ascultat fascinați.

„Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge și nu avea cum să își șteargă lacrimile”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Eduard Antal este marele castigator al Premiului de Originalitate! Pentru acest titlu, juratii au ales in fiecare semifinala cate un candidat astfel incat, inainte de marea finala Romanii au Talent, publicul a avut 5 concurenti din care sa aleaga. Timp de o saptamana, telespectatorii si-au votat favoritul si au oferit premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro lui Eduard Antal, in Marea finala Romanii au Talent 2017!