Lorelai Moşneguţu va dona o parte din premiul câştigat la Românii au talent 2017

Lorelai Moșneguțu este mare câștigătoare a concursului „Românii au talent” de anul acesta a premiului de 120.000 de euro. Fetița fără mâini, în vârstă de numai de 14 ani ani, a reușit să impresioneze o țară întreagă cu povestea ei de viață emoționantă.

14 iun. 2017, 12:17
Lorelai Moşneguţu va dona o parte din premiul câştigat la Românii au talent 2017

Lorelai Moşneguţu, fetita care canta la pian cu picioarele si pe care viata a incercat-o enorm, nu vrea sa profite prea mult de banii castigati si isi doreste sa doneze o parte din ei unor copii nevoiasi.

„Nici acum nu realizez ca am castigat acest concurs. Toata viata mi-am spus ca sunt frumoasa, desteapta si ca o sa ajung celebra. Ma uitam in oglinda si imi repetam asta in fiecare zi. Deviza mea este sa traiesc fiecare clipa si sunt consitenta ca daca imi doresc ceva cu adevarat, o sa pot sa o fac. Mi-am descoperit talentul muzical la gradinita, de catre doamna educatoare si pana acum nu m-am simtit marginalizata de oamni. Multi m-au ajutat. Probabil ca daca ma nasteam un copil normal nu as fi facut aceleasi lucruri, dar cu siguranta faceam muzica. Vreau ca la 18 ani sa fiu infiata de mama Vio. Pana atunci nu se poate. Cu banii castigati o sa-mi cumpar un apartament cu mobila personalizata , iar restul o sa ii donez unor copii sarmani”, a declarat Lorelai pentru cei de la Revista Avantaje. 

Românii au talent. Ce va face Lorelai Moşneguţu, cea mai criticată câştigătoare a show-ului de talente, cu premiul de 120.000 de euro