Lorena Balaci, anunţ răvăşitor în ziua înmormântării. „Familia nu a cerut asta!”

Ilie Balaci va fi înmormântat, marţi, la Craiova. Familia fostului fotbalist a ţinut să facă precizări în privinţa anchetei declanşate de Ministerul Sănătăţii, legată de modul în care ISU Dolj a acordat primele manevre de resuscitare.

23 oct. 2018, 07:09
Lorena Balaci, anunţ răvăşitor în ziua înmormântării. „Familia nu a cerut asta!”

Lorena Balaci a declarat pentru ProSport că familia nu a ridicat suspiciuni asupra decesului fostul mare fotbalist, ba chiar a ţinut să le mulţumească celor de la SMURD pentru modul în care s-au implicat. Mai mult, fiica lui Ilie Balaci a precizat că autopsia este o procedură normală în astfel de cazuri.

Boala secretă de care suferea Ilie Balaci. Se controla periodic la o clinică din Bucureşti

Lorena Balaci a dorit să facă aceste precizări, după ce ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat ancheta: „Ne-am autosesizat în urma suspiciunilor pe care familia le-a ridicat pentru că Ilie Balaci este un erou naţional, prin urmare era datoria noastă să facem acest lucru. Am constituit o echipă de control care se va deplasa la Craiova pentru a verifica exact ce s-a întâmplat în cazul lui Ilie Balaci. Se va verifica modul în care s-au respectat procedurile de preluare a pacientului, de la dispecerat la declararea decesului”.