LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonul câştigător din luna februarie este cel în valoare de 293 de lei

LOTERIA BONURILOR FISCALE 20 MARTIE. Duminică, 20 martie 2016, a avut loc o nouă extragere pentru Loteria Bonurilor, organizată de Ministerul de Finanţe, iar bonul câştigător din luna februarie este în valoare de 293 de lei, emis în data de 7 februarie.

20 mart. 2016, 17:43
LOTERIA BONURILOR FISCALE. Bonul câştigător din luna februarie este cel în valoare de 293 de lei

Extragerea a fost organizată în studioul TV al Loteriei Române la ora 19,30.

Selecția câștigătorilor se face în două etape. Duminică, 20 martie a.c., va fi organizată prima etapă de selecție care va consta în extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare„, anunţă Ministerul Finanţelor Publice. 

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 20 MARTIE 2016:  Câştigătorii finali pot revendica premiul în cel mult 30 de zile, la sediul ANAF din oraşul de domiciliu, cu bonul fiscal în original (cu toate elementele lizibile), o copie a actului de identitate şi o cerere.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, 20 MARTIE 2016, AZI, DUMINICĂ:  Rezultate vor fi publicate, timp de 30 de zile, pe paginile de internet ale Ministerului Finanţelor, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Loteriei Române.

La extragerea precedentă, bonul câştigător a avut o valoare de 312 de lei.