LOTERIA BONURILOR FISCALE: O nouă extragere va avea loc duminică, 17 decembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanţelor Publice (MFP) va organiza duminică o nouă extragere pentru selecţia celor 100 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale emise în perioada 1-30 noiembrie 2017.

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 13:06
LOTERIA BONURILOR FISCALE: O nouă extragere va avea loc duminică, 17 decembrie

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, iar selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape.

„Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 30 noiembrie 2017 este programată duminică, 17 decembrie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 17 decembrie 2017, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare. Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare”, notează Ministerul Finanţelor, potrivit ECONOMICA.NET.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ce bonuri fiscale au ieşit câştigătoare la tragerea de DUMINICĂ, 19 NOIEMBRIE

La extragerea pentru prima etapă va fi extrasă bila pentru determinarea zilei emiterii bonurilor câştigătoare, cu numere de la 1 la 31, iar pentru cea de-a doua etapă vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile, potrivit ministerului de resort.