LOTERIA BONURILOR FISCALE. A fost efectuată extragerea pentru luna iunie. Vezi valoarea bonului câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ 17 IULIE 2016. O nouă extragere la loteria bonurilor fiscale, aferentă lunii iunie, a avut loc duminică, 17 iulie. Fondul total de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

17 iul. 2016, 14:07
LOTERIA BONURILOR FISCALE. A fost efectuată extragerea pentru luna iunie. Vezi valoarea bonului câştigător

LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ 17 IULIE 2016. Bonuri fiscale câştigător sunt cele emise pe data de 13 iunie, în valoare totală de 678 lei.

LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ 17 IULIE 2016. La extragerea din iunie au ieşit câştigătoare bonurile fiscale în valoare de 79 lei emise pe 20 mai.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al companiei Loteria Română pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, pot fi depuse din ziua următoare extragerii, la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie să depună în original bonul fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere.

Loteria bonurilor fiscale. Au fost depuse 20 de cereri de revendicare a premiilor după extragerea din 22 mai

LOTERIA BONURILOR FISCALE, DUMINICĂ 17 IULIE 2016.Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată o nouă extragere la o dată ulterior anunţată, pentru desemnarea a maxim 100 de premianţi.

Anul trecut, valoarea totală a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, sumă care s-a împărţit între 17.985 de câştigători, potrivit datelor MFP.

În acest an vor fi organizate în total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare şi două ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Până în prezent, au avut loc cinci extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-mai, şi una ocazională, de Paşte.