Loteria bonurilor fiscale: Un sibian a câştigat cu DOUĂ BONURI

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Un sibian se numără printre românii care au devenit câştigătorii primei extrageri a Loteriei Bonurilor, organizată de Ministerul de Finanţe.

13 apr. 2015, 15:45
Loteria bonurilor fiscale: Un sibian a câştigat cu DOUĂ BONURI

La un moment dat mă gândeam să și lipesc bonurile, dar mă gândeam că se vor rupe dacă trebuie să le dezlipesc. Așa că le-am prins cu agrafe, pe zile. Știam că urmează extragerea, fiul meu a pornit televizorul mai tare, eram cu niște musafiri la masă. Mi-am zis numai să nu fie extrase numere mai mari, că nu aveam bonuri din astea. Sunt militar pensionat, dar lucrez în continuare în alt domeniu. Și aproape de serviciul meu este un chioșc din-ăsta, cu Fornetti. Aproape în fiecare zi îmi cumpăr câte ceva de acolo, mai și câte o cafea. Când am auzit la televizor că prima cifră e zero, că și a doua e zero, atunci i-am zis fiului meu să caute bonurile din șapte februarie. Și am din acea dată un bon de 6,45 lei și unul de 6,90„, a povestit sibianul pentru turnulsfatului.ro.

Loteria Bonurilor a fost lansată de autorități pentru a determina cât mai mulți români să ceară bonul de casă atunci când cumpără ceva, în ideea reducerii evaziunii fiscale.

CITEŞTE ŞI LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ai un BON CÂŞTIGĂTOR? Cum îţi REVENDICI premiul şi ce ACTE îţi trebuie

Până acum nu țineam bonurile. Adică le luam, dar nu le păstram, căci nu aveam motiv. Acum, pentru prima extragere, aveam vreo șaizeci de bonuri, cam așa. Din fire sunt mai optimist. Acum trei ani am mai câștigat la Loto. Am avut cinci numere. Dacă îl aveam și pe al șaselea, câștigam vreo 13 milioane de euro„, povestește Marius V.

La Loteria de acum, la care are două bonuri câștigătoare, nu se așteaptă însă la un câștig mare. „Vor fi fiind mulți care au bonuri din-astea. Nu cred că voi câștiga mai mult de câteva sute de lei„, este de părere Marius V.

Premiul acestei prime extrageri a Loteriei bonurilor este de un milion de lei. În termen de 30 de zile de la extragerea de luni, 13 aprilie, toți românii care au un bon cu o valoare cuprinsă între 6,00 și 6,99 de lei trebuie să se prezinte la sediul Fiscului cu bonul original și actul de identitate. După trecerea celor 30 de zile, reprezentanții Ministerul Finanțelor vor număra câștigătorii, între care premiul de un milion de lei va fi împărțit în mod egal.

Următoarea extragere a Loteriei Bonurilor va avea loc pe 17 mai. La această extragere participă toate bonurile emise în cursul lunii aprilie, pentru valori cuprinse între 1 și 999 de lei.