LOTO, caz incredibil: a câştigat o avere, dar a pierdut biletul

LOTO cu final neaşteptat pentru un jucător. Un bilet jucat in luna mai, la un magazin dintr-o suburbie a orasului Tampa, s-a dovedit a fi castigator, iar marele premiu este unul pe masura, 16 milioane de dolari.

21 nov. 2013, 11:57
LOTO, caz incredibil: a câştigat o avere, dar a pierdut biletul

LOTO cu ghinion pentru un jucător. Norocosul câştigăto la LOTO inca nu si-a revendicat premiul si, daca nu o va face pana joi, 28 noiembrie, banii raman in vistieria Loteriei.

Extrem de interesati de subiect, locuitorii orasului Tampa au inceput sa creioneze diferite scenarii. Totusi, oficialii Loteriei sustin ca, din informatiile lor, cel mai probabil este vorba despre un castigator care a pierdut biletul norocos.

Nu este exclusa nici varianta conform careia castigatorul a murit inainte sa-si revendice premiul, insa vanzatorii de la agentia unde s-a jucat biletul sustin ca cei mai multi dintre jucatori sunt tineri.

Nebunia merge si mai departe. Agentiile de pariuri din Florida au ajuns chiar sa puna cote pe variantele luate in calcul pentru ce s-a intamplat in acest caz.

Pana una alta, trebuie precizat ca ar fi cel mai mare premiu la LOTO nerevendicat din Florida in ultimul deceniu. In 2003, s-a acordat un mare premiu chiar de 53 de milioane de dolari, dar nimeni nu a ridicat banii.