LOTO POLONIA: Mania prin care speră să se îmbogăţească românii. MII de oameni se întrec să ghicească NUMERELE

LOTO POLONIA Când intră în sediul unei case de pariuri, oamenii nu pun numai bilete cu evenimente sportive sau joacă la păcănele. În rândul jucătorilor a devenit tot mai populară parierea pe numere, în cadrul diferitelor loterii, unele dintre ele cu extrageri de câteva ori pe zi.

03 apr. 2014, 15:49
LOTO POLONIA: Mania prin care speră să se îmbogăţească românii. MII de oameni se întrec să ghicească NUMERELE

LOTO POLONIA. Mirajul îmbogăţirii peste noapte sau al unor câştiguri care să le mai uşureze traiul zilnic atrage tot mai mulţi români spre casele de pariuri. Pe lângă pariurile sportive clasice, oamenii sunt atraşi de sistemul loteriilor, care le oferă şansa unor premii zilnice, spre deosebite de clasicul Loto 6 din 49, unde au loc extrageri de două ori pe săptămână, iar marele premiu este o himeră pe care jucătorii o aşteaptă toată viaţa.

LOTO POLONIA, două extrageri pe zi

Poate cel mai popular pariu loto din România este Loto Polonia 20/80, existent în mai toate casele de pariuri din ţara noastră. Extragerile au loc de două ori pe zi, la ora 15.00 şi 23.15, iar la fiecare din această extragere dintr-un total de 80 de numere se extrag 20.

Un jucător poate paria pe bilet până la 15 numere, iar cotele oferite sunt următoarele: un număr – cotă 3,75, două numere – cotă 14, trei numere – cotă 65, patru numere – cotă 275, cinci numere – cotă 1.350, şase numere – cotă 6.500, şapte numere – cotă 125.000. Preţul minim de pariere pentru un bilet este de 1 leu.

Loto Polonia 20/80

De asemenea, se poate juca şi sistem la Loto Polonia 20/80, unul dintre exemplele cele mai alese fiind 4 din 6, caz în care cel care joacă are o cotă 17 pentru acest bilet. Jucătorii cu experienţă nu se lasă întru totul la mâna hazardului şi au câteva reguli clare după care se ghidează, construite după propriile constatări.

Urmăreşte fiecare extragere. De multe ori între 5 şi 8 numere se repetă de la extragerea anterioară„, „Dacă vei juca 8 numere simple, şansa să le nimereşti pe toate este infimă, iar bani pot fi consideraţi pierduţi„, „Nu pune bani mulţi pe bilet, minim 3 lei, maxim 10 lei” sau „Joacă 3-5 bilete pe extragere„, sunt doar câteva dintre aceste reguli.

Există şi sfaturi mai aplicate, care chiar dacă nu sunt general valabile, îl pot ghida pe cel care intenţionează să joace în hăţişul de 80 de numere din care este pus să aleagă. Unul dintre aceste sfaturi sună astfel: „Jucaţi sistem 4, 5 sau 6 numere dinre-un total de  7 puse pe bilet, astfel: 2 numere din intervalul 1-10, 2 numere din intervalul 10-20, 3 numere din intervalul 70-80„.

Pe lângă Loto Polonia, mulţi sunt cei care joacă şi la alte loterii, precum Grecia KINO – 20/80 (extragerile au loc la fiecare sfert de oră), Italia – WFL Classico 10/20 (extrageri din oră în oră), Letonia – Keno 20/62 (extrageri o dată la 4 ore) sau diverse loterii din SUA, precum Illinois Lotto 6/52 sau New Jersey „Pick Six” 6/49.