LOTO: Un român a câştigat 10 milioane de euro la LOTO. BILETUL CÂŞTIGĂTOR

LOTO: Castigatorul este constantean, are in jur de 40 de ani si joaca ocazional la loto. Doar unul dintre numere are semnificatie celelalte numere fiind alese la intamplare.

09 ian. 2015, 13:22
LOTO: Un român a câştigat 10 milioane de euro la LOTO. BILETUL CÂŞTIGĂTOR

LOTO: „Jucati si nu va indoiti de corectitudinea Loteriei Romane!” este mesajul adresat de castigator celorlalti jucatori

Astazi, 9 ianuarie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul marelui premiu la tragerea Loto 6/49 din data de 21.12.2014, premiu in valoare de 43.810.458,68 lei, al patrulea premiu ca valoare din istoria jocului.

Castigatorul este constantean, are in jur de 40 de ani si joaca ocazional la loto. Doar unul dintre numere are semnificatie celelalte numere fiind alese la intamplare. A declarat ca, inainte de a castiga acest premiu, avea suspiciuni mari cu privire la corectitudinea tragerilor si ca a crezut ca e ceva aranjat chiar daca mai avea un castigator la loto in familie. Acum, dupa cum ne-a marturisit, i s-au spulberat toate suspiciunile si va continua sa joace, ocazional, ca si pana acum.

Odata cu ridicarea castigului, a dorit sa le transmita celorlalti jucatori, urmatorul mesaj: „Jucati si nu va indoiti de corectitudinea Loteriei Romane”. Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.

Cine este românul care a câştigat 10 milioane de euro la LOTO