Lovitură de teatru! Andreea Mantea, părăsită din nou de iubitul care a lăsat-o gravidă

Andreea Mantea este insarcinata, iar luptatorul de MMA Cristian Mitrea este tatal copilului. Cei doi au avut o relatie tumultoasa si intr-un final s-a despartit, din cauza faptului ca sunt caractere diferite si se certau foarte des.

26 nov. 2014, 16:17
Lovitură de teatru! Andreea Mantea, părăsită din nou de iubitul care a lăsat-o gravidă

Andreea Mantea si Cristian Mitrea s-au impacat pentru cateva zile, dupa ce bruneta a aflat ca este insarcinata. Relatia lor a tinut mai putin decat se asteptau. Burlacita a anuntat ca nu mai este impreuna cu Cristian, dar nici nu se gandeste sa creasca singura copilul.

„Cristi este alaturi de mine, se bucura. La inceput, nu prea a zis nimic. Era socat, in sensul bun. Noi doi nu suntem impreuna si nici nu ne-am mutat impreuna. Bagajele pe care le aveam in masina erau pentru munte, pentru filmarile de la «Burlacul». Sunt sentimente de ambele parti, insa nu este de ajuns iubirea. Noi ne-am dat seama ca nu ne intelegem. Lasam timpul sa decida. Cu siguranta, nu o sa fiu o mama singura. Eu o sa pastrez sarcina orice ar fi, nici nu incape discutia. Nu ma sperie niciun gand. Eu imi doream foarte tare fetita. Acum, imi este indiferent in fond. Important este sa fie sanatos”, a spus Andreea Mantea la Antena 1.

Andreea Mantea, la un pas de moarte: „Am dus imediat mâna la burtă….”