Lovitură de teatru în Primera Division. Cosmin Contra pleacă de la Getafe

Clubul Guanghzou R&F din Superliga Chinei la fotbal a confirmat angajarea antrenorului român Cosmin Contra și a jucătorului Michel de la Getafe. Cei doi ar urma să se prezinte la noua grupare săptămâna viitoare.

18 dec. 2014, 10:44
Lovitură de teatru în Primera Division. Cosmin Contra pleacă de la Getafe

Cosmin Contra (39 ani), fost jucător la Alaves, Atletico Madrid și Getafe, va pleca în următoarele zile la Guangzhou pentru a semna contractul, dar clubul chinez nu a oferit alte detalii. Antrenorul român, care a preluat Getafe anul trecut în martie și a reușit s-o salveze de la retrogradare, îl va înlocui la Guangzhou pe suedezul Sven Goran Eriksson, care a plecat la Shanghai East Asia.

Citeşte şi Incredibil: Cosmin Contra, scos la VÂNZARE de Getafe

Guangzhou R&F a terminat pe locul 3 în ediția 2014 a campionatului chinez, câștigată de cealaltă echipă a orașului, Guangzhou Evergrande, antrenată de Marcello Lippi, care va fi înlocuit din sezonul viitor, care va începe în martie, de Fabio Cannavaro.

Contra, care înainte de a ajunge la Getafe a activat la Petrolul Ploiești, a lăsat formația madrilenă pe locul 13 în La Liga, cu 16 puncte după 15 etape, și calificată în optimile Cupei Spaniei, după ce în sezonul trecut a salvat-o de la retrogradare.