LOVITURĂ de teatru în scandalul violurilor de la Anul Nou: NU au fost implicaţi REFUGIAŢII din Germania

Poliţia germană a dat o lovitură de teatru în chestiunea agresiunilor sexuale şi a violurilor din noaptea de Anul Nou, de la Koln, în urma cărora au fost acuzaţi refugiaţii din Orientul Mijlociu care căutau azil în Germania. Autorităţile germane susţin acum că majoritatea suspecţilor sunt marocani şi algerieni.

11 feb. 2016, 12:30
LOVITURĂ de teatru în scandalul violurilor de la Anul Nou: NU au fost implicaţi REFUGIAŢII din Germania

Afacerea agresiunilor sexuale din noaptea de Anul Nou, de la Koln, în urma cărora mai multe persoane suspecte, crezându-se că fac parte din rândul refugiaţilor care caută azil în Germania a luat o nouă turnură, surprinzătoare.

Poliţia germană care a anchetat deja cazurile semnalate, a informat, joi, că majoritatea agresorilor sexuali era formată din marocani şi algerieni, care nu solicitau azil în Germania. Din 58 de suspecţi anchetaţi de către poliţia germană, numai trei s-a dovedit că erau migranţi  din regiuni afectate de război, a informat, joi, Die Welt, citând declaraţiile procurorului german Ulrich Bremer.

În rândul suspecţilor anchetaţi figurează 25 de algerieni, 21 de marocani şi trei tunisieni şi, de asemenea, trei germani şi doi sirieni. Celelalte persoane suspecte provin din Irak, Libia, Iran şi din Muntenegru. Mai multe dintre aceste persoane sunt minore, precizează aceeaşi publicaţie.

Citeşte şi Germania, din nou sub teroarea imigranţilor: Numărul agresiunilor sexuale a crescut de PATRU ori

„Până în prezent, poliţia a interogat aproximativ 300 de persoane în cadrul anchetei. Poliţiştii au avut la dispoziţie peste 590 de ore de material video, iar noi am analizat 1,1 milioane de date telefonice”, a mai spus Bremer.

În ceea ce priveşte plângerile depuse de victime, numărul actual al acestora este de 1054. În 454 de cazuri este vorba despre violenţă sexuală. În 600, este vorba despre delicte şi furturi. Rezultatele cercetările confirmă că faptele au fost comise de bande de tineri de origine nord-africană.

De asemenea, 13 persoane se află în prezent în spatele gratiilor pentru participare la agresiunile de la Saint-Sylvestre. Între acestea, cinci sunt bănuite de agresiuni sexuale, iar celelalte au ajuns în spatele gratiilor pentru furt, violenţă şi bătăi cu forţele de ordine.