Lovitură de teatru la ALEGERILE LPF. Gino Iorgulescu e noul preşedinte

Dumitru Dragomir a pierdut alegerile pentru preşedinţia LPF. Gino Iorgulescu este noul preşedinte. Fost preşedinte al grupării FC Naţional, Gino a câştigat alegerile cu scorul de 11-7.

RomaniaTV.net
14 nov. 2013, 11:09
Lovitură de teatru la ALEGERILE LPF. Gino Iorgulescu e noul preşedinte

Victoria lui Gino Iorgulescu fusese anticipată de preşedintele grupării Ceahlăul Piatra Neamţ, care declara că „dacă nimeni nu trădează Gino va câştiga cu 12-6„. Potrivit informaţiilor România TV, confirmate chiar de Dumitru Dragomir, Iorgulescu ar fi câştigat cu 11-7.

Dumitru Dragomir s-a aflat neîntrerupt în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal de la înfiinţarea acestui for, în anul 1996. Pe lângă susţinerea preşedinţilor de club Gino Iorgulescu, a avut-o şi pe cea a premierului Victor Ponta, care declara: „Sunt prieten cu Gino de foarte mulţi ani. Am fost în echipă cu el la FC Naţional, cînd se bătea la titlu„.

Citeşte şi ALEGERI LPF. Mitică Dragomir: Îi las lui Gino o ligă frumoasă şi mobila lui Ceauşescu din biroul meu

În vârstă de 57 de ani, Gino Iorgulescu a fost jucător la Sportul Studenţesc şi fost internaţional, jucând 49 de meciuri în tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat trei goluri. De asemenea, Iorgulescu a făcut parte din lotul reprezentativei României la Euro 1984.

Citeşte şi ALEGERI LPF. Ce va face Dumitru Dragomir după pierderea şefiei Ligii