Lovitură DEVASTATOARE pentru Gigi Becali. DECIZIE-BOMBĂ a instanţei în dosarul MARCA STEAUA

Curtea de Apel a respins ca nefondată cererea avocaţilor lui Gigi Becali de a se rejudeca procesul prin care FC FCSB SA solicita anularea mărcii Steaua deţinute de Armată.

31 ian. 2019, 11:09
Lovitură DEVASTATOARE pentru Gigi Becali. DECIZIE-BOMBĂ a instanţei în dosarul MARCA STEAUA

Gigi Becali anunţa pe 27 noiembrie 2019 că a câştigat disputa cu Florin Talpan, juristul CSA Steaua, şi că, din acel moment, începea numărătoarea inversă până la recăpătarea mărcii Steaua, scrie ProSport. Avocatul Adrian Căvescu, angajat de Gigi Becali în acest proces, a invocat greşeli comise în 2017 de o altă instanţă a Curţii de Apel, solicitând acum „în principal îndreptarea erorilor materiale privind: – admiterea excepţiei autorităţii de lucru judecat a deciziei civile nr. 267A/22.03.2017, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IV-a Civilă în dosarul nr. 3933/3/2015 şi – respingerea pentru autoritate de lucru judecat a cererii de anulare pentru rea-credinţă a mărcii naţionale Steaua Bucureşti nr. 72827 şi decădere a aceleiaşi mărci şi cererea de anulare a mărcii naţionale Steaua Bucureşti nr. 130904”.

Scandal MONSTRU la CSA STEAUA. Ce a păţit Florin Talpan în ziua procesului cu Gigi Becali: ESTE SCANDALOS

Răspunsul Curţii de Apel este fără echivoc: „Apelul este nefondat”. De asemenea, judecătorii fac referire, în motivarea sentinţei, la marca Steaua a Armatei ca fiind „naţională”, adică un bun al statului român!

Gigi Becali, despre afacerea STEAUA-FCSB. Câţi bani a investit, câţi bani a câştigat şi cât cere pentru VÂNZAREA ECHIPEI

La sfârşitul lunii noiembrie 2018, instanţa a respins cererea FC FCSB SA ca Steaua să fie decăzută din drepturile asupra mărcii şi anularea acesteia. S-a respins atunci, de asemenea, ca inadmisibilă, cererea FCSB de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Prin urmare, marca Steaua rămânea la Armată.