Lovitură după lovitură. Reacţia lui BECALI după ce a văzut INTERVIUL cu mama sa la TELEVIZOR

George Becali a făcut, din nou, cerere pentru a merge o zi acasă. În aşteptarea răspunsului de la conducerea penitenciarului, Becali a plâns în celula de la Jilava când şi-a văzut mama cu ochii în lacrimi la România TV.

24 oct. 2013, 17:17
Lovitură după lovitură. Reacţia lui BECALI după ce a văzut INTERVIUL cu mama sa la TELEVIZOR

Tot ce a cerut până în prezent Gigi Becali de la judecători, i-a fost refuzat. Celebrul deţinut nu a reuşit să obţină pic de clemenţă in faţa magistraţilor. Toate cererile pe care avocaţii săi le-au făcut au fost respinse.

Citeşte şi EMOŢIONANT. Mama lui Gigi Becali, în lacrimi: Casa este pustie fără el. Mă rog mereu să-i dea drumul VIDEO

Timp de 5 luni şi jumătate, Becali a primit lovitura după lovitură. Ultimele speranţe ale latifundiarului au fost spulberate în cursul zilei de joi când judecătorii de la Tribunalul Ilfov au respins contestaţia la executare.

Cu toate acestea, cu o zi înainte de pronunţarea sentinţei, potrivit România TV, cunoscutul om de afaceri a plâns în puşcărie în momentul în care şi-a văzut mama la televizor în timp ce vorbea despre el şi despre drama pe care o trăieşte ştiind că fiul său se află închis la Jilava.

Citeşte şi Gigi Becali, cu nervii la pământ la Jilava. Vezi cum a REACŢIONAT după respingerea contestaţiei pedepsei VIDEO

Alexandra Becali, mama lui Gigi Becali, a vorbit pentru prima dată despre drama trăită de familia ei. Cu lacrimi în ochi, bătrâna a mărturisit că fără fiul ei casa este pustie.

„Îi mai ziceam, nu mai vorbi, mai, nu mai vorbi că o să-ţi facă rău aştia. Nu au ce să-mi facă mama, că eu nu am făcut rău la nimeni. Casa este pustie fără Gigi, Doamne fereşte! Nici duşmanilor, cel mai mare duşman, să nu îi zici, să nu-i urezi aşa ceva. Nici nu vreau să am duşmani şi mă rog mereu pentru duşmani, mă rog mereu: Doamne, îmblânzeşte duşmanii fiului meu! Mă rog mereu să-i dea drumul! Nu-i blestem cum blesteamau unii. Mi-a spus cineva să fac mereu rugaciunea asta pentru duşmani: Doamne, întoarce la rugăciune pe toţi duşmanii fiului meu, zic mereu, a mărturist pentru România TV mama lui Gigi Becali.

Citeşte şi Speranţele lui BECALI, SPULBERATE de judecători