Lovitură dură pentru averea Oanei Zavoranu. Vedeta riscă să piardă milioane de euro VIDEO

Lovitură dură primită de Oana Zăvoranu în plin război pentru avere. Asociatul firmei mamei sale, Dragoş Stoian, a cerut în instanţă dizolvarea societăţii şi împărţirea bunurilor companiei. Asta după ce Oana l-a acuzat public de furt şi l-a denunţat la DNA.

23 sept. 2015, 16:04
Lovitură dură pentru averea Oanei Zavoranu. Vedeta riscă să piardă milioane de euro VIDEO

Dragoş Stoian este al doilea om ca importanţă în Agricomex şi controlează aproximativ 43% din din acţiunile companiei. Omul de afaceri vrea acum împărţirea bunurilor, care înseamnă spaţii comerciale şi cimitirul Eternitatea. Lovitura vine după ce Oana Zăvoranu l-a acuza public de furt, potrivit România TV.

Citeşte şi Pepe nu-i dă pace Oanei Zăvoranu. A depus o nouă cerere la judecătorie

Oana susţine că totul a ieşit la iveală în urma unei investigaţii făcute la cererea sa de către o firmă privată, care ar fi descoperit o întreagă reţea de firme off shore prin care s-ar fi furat milioane de euro.

Stoian Dragoş Ionel este cunoscut în cercul lui relaţional ca având relaţii de afaceri şi personale cu familia Abi Shahn care, la rândul lor, au dezvoltat investiţii economice importante pe teritoriul României realizând performanţe notabile pe segmente imobiliare, produselor electronice şi electrocasnice„, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi OANA ZĂVORANU, dezvăluiri în premieră. Vedeta ar fi NEPOATA unui fost LIDER COMUNIST VIDEO

Tocmai când Oana anunţa că va recupera banii furaţi şi că va repune pe picioare firma, Dragoş Stoian a depus la tribunalul Bucureşti cererea de dizolvare a firmei.