Lovitură DURĂ pentru Iohannis: Imagini cu o posibilă tentativă de FRAUDARE a alegerilor, prezentate de PSD

ACL a încercat să fraudeze alegerile, acuză PSD. Preşedintele executiv al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a prezentat, miercuri seară, o înregistrare video, realizată în apropierea unei secţii de votare din Alexandria, în care apar mai multe persoane care discută şi par că iau bani de la reprezentanţi ai ACL.

RomaniaTV.net
12 nov. 2014, 16:51
Lovitură DURĂ pentru Iohannis: Imagini cu o posibilă tentativă de FRAUDARE a alegerilor, prezentate de PSD

Liviu Dragnea a prezentat presei o înregistrare în care sunt surprinşi mai mulţi alegători care par că primesc bani din partea unor persoane în imediata apropiere a unei secţii de votare.

„Vă prezentăm un filmuleţ care surprinde nişte cetăţeni care dau bani unor alegători care ies din secţia de votare şi care dovedeşte că aceşti oameni ştiu exact ce au de făcut”. Şi cât să dea, şi cum să dea. Colegii mei din partid i-au identificat pe acei indivizi care dau bani şi sunt cunoscuţi ca persoane apropiate celor din ACL. Am făcut deja plângere la poliţie şi am dat toate probele pe care le-am găsit noi, iar instituţiile statului sunt cele în măsură să facă cercetări şi să stabilească vinovaţii”, a spus Liviu Dragnea., care a precizat că acţiunea se desfăşoară în faţa unei secţii de votare din Alexandria.

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a susţinut o conferinţă de presă miercuri, la ora 18.30, la sediul PSD.

Vom reveni cu amănunte.