Lovitură DURĂ pentru PRO TV. Anunţul a fost făcut vineri dimineaţă

Central European Media Enterprises a început anul cu stângul. În prima lună a lui 2015, acţiunile CME au înregistrat deja o scădere de peste 14%.

30 ian. 2015, 09:49
Lovitură DURĂ pentru PRO TV. Anunţul a fost făcut vineri dimineaţă

De la începutul anului 2015 până acum, acţiunile CME, compania mamă Pro TV, au înregistrat o scădere de 14,02, deşi la ultima sesiune de tranzacţionare s-au apreciat cu 5,34%.

În ultimul an, acţiunile grupului au pierdut nu mai puţin de 9,8% din valoare, iar în ultimii 5 ani, acţiunile Central European Media Enterprises s-au depreciat cu peste 90%. Anunţul referitor la scăderea de 14% vine ca o lovitură cruntă pentru vedetele postului, în frunte cu Andreea Esca şi Cătălin Măruţă, în condiţiile în care structura salarială în cadrul trustului ar putea fi micşorată din cauza acestor probleme.

CME este o companie de televiziune cu operaţiuni în şase state din Europa Centrală şi de Est. În România, CME include posturile de televiziune ProTV, Acasa TV, Acasa Gold TV, ProCinema, Sport. ro, ProTV Interna­tional, ProTV Chisinau si MTV România, scrie capital.ro.

Adrian Sârbu, mutare surpriză pe piaţa media