Lovitură dură primită de spintecătoarea de la morgă. Ce a păţit FOTO

Acuzata si blamata de multi, Mihaela, care si-a castigat notorietatea pozand langa un cadavru, este o mama model. Asta o spun cu mana pe inima toti prietenii ei, iar acum frumoasa bruneta se pregateste pentru primul Craciun ca mama singura.

11 dec. 2014, 08:41

Mihaela, alintata de prieteni Michelle, a vorbit despre problemele din viata ei, scrie cancan.ro. Bruneta a spus ca s-a despartit de sotul ei, iar acum ea va face tot posibilul sa fie si mama si tata pentru cei doi prichindei ai sai. Chiar daca s-au despartit, Michelle vrea drepturi egale, asta deoarece nu vrea ca cei doi copii sa creasca fara tatal lor.

Citeşte şi Ţi-o mai aminteşti pe „Spintecătoarea de la morgă”? Nu-ţi vine să crezi cum arată şi ce face acum

„Am hotarat sa mergem fiecare pe drumul lui, deoarece cu cat incercam sa salvam relatia parca mai mult o stricam. Ultima oara am incercat acum doua saptamani, ne-am mutat din nou impreuna, am vrut sa facem Sarbatorile ca o familie unita, dar reimpacarea noastra a durat exact o zi, dupa care ne-am despartit. Totusi eu mereu mi-am dorit ca si copiii nostri sa ne vada ca ne intelegem, chiar daca nu il mai iubesc ca sot, eu il respect ca tatal copiilor mei si mereu vom forma o familie, iar copiii, ca vrem sau nu vrem, ne vor uni pe viata, pentru ei trebuie sa luptam si sa le oferim tot ce e mai bun”, a spus Michelle.