Lovitură grea pentru Gigi Becali înaintea meciurilor FCSB din preliminariile Europa League. Anunţul făcut luni dimineaţă

Lista de atacanți a lui FCSB îi cuprindea pe Billel Omrani, Adam Nemec și Raul Rusescu. După ce primul a semnat prelungirea contractului cu CFR, Gigi Becali l-a pierdut și pe fostul vârf al lui Dinamo, care s-a înțeles deja cu o altă echipă.

RomaniaTV.net
09 iul. 2018, 07:53
Lovitură grea pentru Gigi Becali înaintea meciurilor FCSB din preliminariile Europa League. Anunţul făcut luni dimineaţă

Plecat din postură de jucător liber de contract, slovacul cu 12 goluri la națională a ajuns la un acord cu ciprioții de la FC Pafos, locul 9 din prima ligă, susține prosport.ro. Sursa citată anunță că vârful de 32 de ani va semna la începutul acestei săptămâni.

La sfârșitul lunii trecute, finanţatorul roş-albaştrilor i-a propus internaţionalului un contract pe doi ani şi un salariu de 20.000 de euro pe lună. De asemenea, Adam ar fi primit şi o primă de instalare importantă, de 150.000 de euro.

La Dinamo, Nemec avea un salariu de 7.000 de euro pe lună, iar Becali îi oferise 15.000, cu trei săptămâni în urmă. „Nu cred că Nemec ar putea avea o ofertă mai bună decât a primit de la Gigi. Pentru Nemec cred că ar fi cea mai bună soluţie, e o ţară în care s-a adaptat. Dacă aş fi în locul lui, aş accepta„, spunea atunci şi Marius Şumudică.

„Eu îi doresc pe Omrani și pe Nemec. Sunt discuții cu ei. Se așteaptă răspunsul cât mai repede. La Omrani se judecă și vom vedea ce va fi. Așteptăm să vedem și ce zice Nemec. Avem nevoie de 3 vârfuri”, spunea Nicolae Dică, cu o lună în urmă. Acum, Dică se poate baza pe un singur atacant de careu, Harlem Gnohere.

Adam Nemec a jucat 33 de meciuri şi a marcat şapte goluri în ultimul sezon pentru Dinamo, în toate competiţiile. A sosit în Ştefan cel Mare în 2016, liber de contract, după ce evoluase ultima dată pentru Willem Tilburg.