Lovitură pentru Antena 1 din cauza Danielei Crudu

Daniela Crudu atrage problemele. CNA a decis să amendeze cu 10.000 de lei televiziunea Antena 1, din cauza emisiunii "Superbingo Metropolis", în care au fost folosite gesturi şi cuvinte obscene, care potrivit legislaţiei audiovizualului nu pot fi difuzate între orele 6.00 şi 23.00.

26 mart. 2014, 13:59
Lovitură pentru Antena 1 din cauza Danielei Crudu

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, emisiunea „Superbingo Metropolis”, difuzată pe 17 noiembrie, pe 2 februarie şi pe 2 martie. În urma difuzării acestor ediţii, Consiliul a primit mai multe reclamaţii.

Spre exemplu, în emisiunea de divertisment „Superbingo Metropolis”, difuzată în 17 noiembrie, în jurul orei 16.51, cu marcajul AP (acordul părinţilor), a fost prezentată o scenetă în cadrul căreia a fost parodiat modul în care românii se îmbulzesc la promoţii în magazine.

Printre produsele din „magazin” se afla şi un manechin gonflabil ce reprezenta un bărbat dezbrăcat. De asemenea, prezentatoarea Daniela Crudu a folosit un limbaj considerat obscen.

Şi în celelalte emisiuni reclamate, prezentatoarea Daniela Crudu a folosit un limbaj considerat obscen de membrii CNA. De asemenea, într-o reclamaţie depusă la CNA, o persoană invocă „nuditatea” Danielei Crudu, prezentatoarea emisiunii, adaugă sursa citată.