Lovitură pentru Cristi Borcea! Alina Vidican i-a declarat război. Ce decizie a luat fosta lui soţie

Cristi Borcea a primit vestea pe care suntem siguri că nu o aştepta deloc! Cea care îi cam strică momentele de fericire imediat după nunta sa cu Valentina Pelinel este chiar fosta lui soţie, Alina Vidican. Blondina s-a hotărât să-l îndepărteze de singurul motiv care-l mai legau!

07 oct. 2018, 09:29
Lovitură pentru Cristi Borcea! Alina Vidican i-a declarat război. Ce decizie a luat fosta lui soţie

Una caldă, alta rece pentru Cristi Borcea, iar cea care i-a dat lovitura este chiar fosta lui soţie, Alina Vidican. Mai exact, după ce fostul acţionar dinamovist s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, relaţia dintre el şi fosta, pare să se fi deteriorat şi mai mult. Şi asta după ce uşor, uşor timişoreanca depăşise trauma divorţului. Dar, rănită, din nou, la sentiment blondina a găsit soluţia prin care să rupă orice fel de legătură cu el, potrivit Antena Stars.

Faptul că proaspăta soţie a lui Borcea o va întrece şi în numărul de copii, adică trei şi a considerat că este timpul să se retragă. De data aceasta cu tot cu copii, în cazul ei, doi la număr. Alina Vidican îşi doreşte custodia totală, iar motivele sunt legate de viaţa liniştită pe care şi-o doreşte pentru fostul soţ. Timişoreanca vrea ca fostul acţionar să trăiască liniştit alături de Valentina Pelinel, cea de-a treia soţie a lui, de Micuţul Milan, dar mai ales de gemenii care se vor naşte nu peste mult timp.

Şi exact aşa cum Cristi Borcea pleacă atunci când are chef, unde are chef. Aşa vrea şi Alina! Numai că nu alături de un alt bărbat, deocamdată, ci împreună cu copiii. Tocmai de aia şi această întorsătură! Alina Vidican vrea să meargă unde vrea în vacanţă cu copiii şi să nu mai aibă nevoie de procură de la Cristi Borcea şi să nu îl mai deranjeze cu telefoanele. Cel puţin nu în astfel de cazuri!