Lovitură pentru Donald Trump: Ginerele lui, Jared Kushner a folosit ilegitim un cont de mail privat . Hillary se simte răzbunată

Jared Kushner, consilier prezidenţial şi ginerele preşedintelui Donald Trump, a utilizat un cont de mail privat pentru a comunica cu alţi membri ai Administraţiei Trump, inclusiv pentru a discuta chestiuni oficiale, potrivit unor surse citate de site-ul Politico.

25 sept. 2017, 15:10
Lovitură pentru Donald Trump: Ginerele lui, Jared Kushner a folosit ilegitim un cont de mail privat . Hillary se simte răzbunată

Jared Kushner, ginerele preşedintelui Donald Trump, a folosit un cont de mail privat pentru a comunica cu oficiali din Administraţia Trump

Jared Kushner, consilier prezidenţial şi ginerele preşedintelui Donald Trump, a utilizat un cont de mail privat pentru a comunica cu alţi membri ai Administraţiei Trump, inclusiv pentru a discuta chestiuni oficiale, potrivit unor surse citate de site-ul Politico, citat de Mediafax.

Sursele citate au indicat că mailurile erau despre acoperire mediatică, planificare de evenimente şi alte subiecte.

Abbe Lowell, avocatul lui Kushner, a declarat că ginerele preşedintelui a acţionat în conformitate cu regulile guvernamentale privind păstrarea evidenţei şi înregistrărilor prin faptul că a trimis toate mailurile pe contul său oficial. „Mai puţin de o sută de mailuri din ianuarie şi până în august au fost trimise sau primite de dl.Kushner, pe contul personal, de la colegi din cadrul Casei Albe”, a transmis Lowell, informează Mediafax.

Potrivit Politico, pe lângă Kushner alţi oficiali de la Casa Albă care au folosit conturi de mail private se numără Reince Priebus, fost şef al Cancelariei prezidenţiale, sau Steve Bannon, fost consilier pentru Strategii Politice.

Nu există indicii că Jared Kushner ar fi transmis informaţii clasificate sau sensibile utilizând contul privat.

În timpul campaniei prezidenţiale din 2016, Donald Trump a criticat-o pe contracandidata sa, Hillary Clinton, pentru utilizarea unui server de mail privat în timp ce aceasta era secretar de Stat.