Lovitură pentru iubitorii de SELFIE. Ce au interzis marile capitale europene

Marile atracţii turistice din Europa, deranjate de cel mai popular accesoriu al momentului! Selfie stick-ul, băţul folosit de cei obsedaţi de autoportrete, este interzis la Galeria Naţională din Londra, în muzeele franceze şi în Colosseumul de la Roma.

15 mart. 2015, 07:58
Lovitură pentru iubitorii de SELFIE. Ce au interzis marile capitale europene

Prin celebrele grădini de la Palatul Versailles din Franţa sau pe coridoarele Galeriei Naţionale de la Londra, selfie stick-urile sunt deja de domeniul trecutului. De la mijlocul săptămânii, un asemenea accesoriu este interzis, fiindcă preţioasele exponate, vechi de sute de ani, ar putea avea de suferit. O regulă asemănătoare se aplică şi la Colosseumul din Roma.

Obiectul este foarte periculos în interiorul Colosseumului, pentru că, puteţi vedea dacă vă uitaţi mai atent, odată ce e extins complet şi mâna e întinsă, ocupă jumătate din coridorul Colosseumului„, a declarat Rossella Rea, directorul Colosseumului.

Bineînţeles, măsura n-a fost primită cu entuziasm de împătimiţii selfie-urilor.

„Cred că e vorba despre cât de inteligentă e o persoană. Nu e vorba despre distrugerea unui monument, depinde de persoana respectivă să fie atent la ceea ce face”, spune un nemulţumit.

Interdicţia pentru băţul cu ajutorul căruia se poate obţine un cadru mai larg este valabilă şi peste Ocean, în Statele Unite şi Brazilia, dar şi în Austria.