Lovitură pentru microbişti: Vor plăti în plus pentru meciurile din Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal va încasa, la 10 iunie, prima rată, reprezentând jumătate din suma de 27,5 milioane de euro pe care firma Intel Sky Broadcast s-a obligat să o plătească pentru sezonul 2014-2015, conform contractului de valorificare a drepturilor TV semnat la 4 martie.

08 apr. 2014, 15:07
Lovitură pentru microbişti: Vor plăti în plus pentru meciurile din Liga 1

Preşedintele FC Dinamo, Constantin Anghelache, a anunţat că Adunarea Generală a LPF a validat, marţi, contractul. „Banii sunt cei care se ştiu, contractul este semnat şi ar trebui să intre prima tranşă de bani în jurul datei de 10 iunie. Teoretic acest contract este validat. Înţeleg că LPF a avut discuţii cu cei de la Consiliul Concurenţei şi nu au fost obiecţii. Pentru că acest Consiliu al Concurenţei prevede ca orice telespectator să aibă acces la orice partidă şi atunci nu puteau să apară obiecţii”, a spus oficialul dinamovist la finalul Adunării Generale.

Cât PLĂTEŞTI pentru a vedea LIGA I la TV

El a menţionat că firma Intel Sky Broadcast va fi producătorul partidelor din Liga I, iar televiziunile sau companiile de cablu care doresc să transmită vor plăti o sumă de aproximativ 1 euro pentru fiecare abonat. 

DREPTURI TV: Ce posturi TV vor transmite meciurile din Liga 1. Lovitură pentru Digi şi Dolce Sport